Tuinkamers - Uw Zomer & Wintertuin!
Met een tuinkamer geniet u van alle voordelen van een serre, maar dan tegen een veel lagere prijs. Een tuinkamer is een afgesloten ruimte, maar maakt bouwkundig gezien geen onderdeel uit van het huis. Een tuinkamer kan transparanter en flexibeler worden uitgevoerd dan een serre. Door het vele glas in de tuinkamer is het er toch het hele jaar door behaaglijk tot warm. Maar nooit té warm, want bij een zomerse temperatuur kunnen de glazen wanden volledig open en kan het lekker doorwaaien. De plaatsing van een tuinkamer neemt ook slechts enkele dagen in beslag en kan zonder bouwkundige aanpassingen aan de woning plaatsvinden.

De gevel van de woning blijft hierbij dus gewoon intact. De mogelijkheden bij een tuinkamer zijn eindeloos. Wilt u een aluminium of liever houten tuinkamer met heel veel glaswanden? Schuifpuien, openslaande deuren, er zijn vele mogelijkheden. Hieronder laten wij u graag een aantal voorbeelden zien van de mogelijkheden.

In onze showroom hebben wij ook alle mogelijkheden opgesteld staan. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Glazen tuinkamer: binnen wordt buiten! 
Met een glazen tuinkamer creëer je extra woonruimte en geniet je binnen optimaal van buiten! Door een tuinkamer te laten plaatsen wordt er een lichte ruimte gecreëerd, welke bescherming biedt tegen regen, wind en kou.  Tuinbeurs Nederland biedt een uiteenlopend assortiment aan tuinkamers en serres. Iedere tuinkamer leveren we volledig op maat en naar uw persoonlijke voorkeuren!                                                                                                          
Tuinkamers volledig naar uw wens
Met een mooie glazen tuinkamer van Tuinbeurs Nederland geniet u het hele jaar door van uw tuin. Een tuinkamer zorgt voor extra woonruimte! Alles is mogelijk, gaat uw voorkeur uit naar een groot afdak of naar een kleine luifel? Ook heeft u de keuze uit dubbel- of enkel glas en vouw- of schuifwanden. Door de glazen tuinkamer aan te passen naar uw wensen kunt u binnen optimaal genieten van buiten!                                                                                                                        

Inspiratie & advies
Tuinbeurs Nederland helpt u graag met uw zoektocht naar de ideale glazen tuinkamer. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen. Hier kunt u optimaal inspiratie opdoen met alle opgestelde tuinkamers en andere showmodellen. Onze vakkundige adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien.   

Neem contact op