Op zoek naar een goedkoop tuinhuis? Wij produceren onze tuinhuizen in onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen waardoor wij onze tuinhuizen erg scherp aan kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij met u meedenken wat voor soort tuinhuis bij u past en het tuinhuis goedkoper ontwerpen door bijvoorbeeld overbodige (stijl) elementen weg te laten. Tuibeurs beschikt over een breed assortiment goedkope tuinhuizen: maatwerk, kapschuur, klassiek dak, lessenaars dak, met luifel, met plat dak en met zadeldak

Waarom een goedkoop tuinhuis?
Meestal kiezen mensen er voor om een goedkoop tuinhuis te gebruiken als extra opbergruimte in de tuin. In een goedkoop tuinhuis kunt u spullen kwijt die u in huis niet wenst op te slaan, denk aan bijvoorbeeld gereedschap, fietsen of tuinkussens. Deze spullen staan vaak in de weg of zijn niet mooi om tegen aan te kijken, een goedkoop tuinhuis kan dan de perfecte oplossing zijn!  

Een andere reden voor de aanschaf van een goedkoop tuinhuis is om ruimte te creëren buiten huis om bijvoorbeeld uw hobby uit te kunnen oefenen. Heeft u als hobby om te schilderen of timmeren? Dit doet u liever niet in uw woonhuis maar een goedkoop tuinhuis is hier wel geschikt voor.

Let op! Het is voor alle tuinhuizen, welke kleur dan ook bijvoorbeeld zwart of grijs, groot of klein, belangrijk dat u hem goed onderhoud. Denk hierbij aan het juist behandelen van het tuinhuis. U ontvangt hiervoor van ons tips zodat u nog langer kunt genieten van uw (goedkope) tuinhuis.

Maatwerk mogelijk
Staat uw ideale (goedkope) tuinhuis niet opgesteld in onze showroom of op onze website? Geen probleem, onze deskundige adviseurs denken graag met u mee en samen ontwerpen we het perfecte goedkope tuinhuis voor u! Wij hebben onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen (recht tegenover onze grote showroom) dus zijn flexibel in ontwerp. U kiest welke breedte, lengte en afmetingen het beste bij uw tuin passen. Door het hebben van onze eigen productiefabriek in Nederland kunnen wij ook korte levertijden en levergarantie garanderen.

Waarom kopen bij Tuinbeurs Nederland?
Tuinbeurs is dé nummer één in tuinhuizen! Wij zijn dé makers en tuin specialist van Noord- en Oost Nederland wat betreft buitenverblijven en al ruim 25 jaar actief binnen de tuinbranche.  Door onze unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit.

Een goedkoop tuinhuis in uw tuin?
Bent u na het lezen van de kenmerken van een goedkoop tuinhuis benieuwd geworden wat de mogelijkheden voor u zijn? Of heeft u al een soort goedkoop tuinhuis op het oog en bent u benieuwd of wij deze kunnen produceren? Neem dan een kijkje in onze grote overdekte showroom in Emmen, plan een afspraak in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0591-677665 of te mailen naar [email protected].