Ben jij op zoek naar een groot tuinhuis? Dan ben je bij Tuinbeurs Nederland aan het juiste adres. Bekijk onze website voor ons assortiment. Daarnaast hebben wij verschillende grote tuinhuizen opgesteld staan in onze overdekte showroom in Emmen: kapschuur, klassiek dak, lessenaars dak, met luifel, met plat dak en met zadeldak

Ook is het bij ons mogelijk om een maatwerk tuinhuis, dus elke afmeting die je maar wenst, te laten maken. Tuinbeurs Nederland heeft al ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van (grote) blokhutten. Door het hebben van onze eigen productiefabriek in Emmen is het produceren van een grote tuinhuizen voor ons geen enkel probleem.

Waarvoor kun je een groot tuinhuis gebruiken?
Een groot tuinhuis wordt meestal gebruikt als buitenverblijf of opslag voor bijvoorbeeld tuinmeubelen. In een groot tuinhuis kun je bijvoorbeeld sporten, tuingereedschap of buiten spullen opslaan, overnachten of je hobby uitvoeren. Als extra verblijf bijvoorbeeld voor logies of als eigen vakantiehuis wordt een groot tuinhuis gebruikt.

Je kunt er voor kiezen om een groot tuinhuis uit te breiden met een veranda of luifel. Op deze manier kun je nog beter genieten van het grote tuinhuis door er sfeervol, droog en warm buiten te zitten.

Let op! Het is voor alle tuinhuizen, welke kleur dan ook belangrijk dat je hem goed onderhoud. Denk hierbij aan het juist behandelen van het tuinhuis. Je ontvangt hiervoor van ons tips zodat je nog langer kunt genieten van jouw grote tuinhuis. 

Uiteraard hebben wij allerlei formaten beschikbaar, ook kleine tuinhuizen zijn een mogelijkheid.

Waarom kopen bij Tuinbeurs Nederland?
Wij zijn dé makers en tuin specialist van Noord- en Oost Nederland wat betreft buitenverblijven en al ruim 25 jaar actief binnen de tuinbranche.  Door onze unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit.

Een groot tuinhuis in jouw tuin?
Ben je na het lezen van de opties voor een groot tuinhuis benieuwd geworden wat de mogelijkheden zijn voor in jouw tuin? Of heb jij al een soort tuinhuis op het oog en ben je benieuwd of wij deze voor je kunnen realiseren? Neem dan een kijkje in onze grote overdekte showroom in Emmen, plan een afspraak in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0591-677665 of te mailen naar [email protected].