Zoekt u een klein tuinhuis? Dan bent u bij Tuinbeurs Nederland aan het juiste adres. Wij hebben verschillende kleine tuinhuizen opgesteld staan in onze grote overdekte showroom in Emmen: maatwerk, kapschuur, klassiek dak, lessenaars dak, met luifel, met plat dak en met zadeldak

Het is bij ons mogelijk om een maatwerk tuinhuis te kiezen, dus elke afmeting die je maar wenst: groot of klein. Tuinbeurs Nederland heeft al ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van (kleine) tuinhuizen. Door het hebben van onze eigen productiefabriek in Emmen is het produceren van een klein tuinhuis voor ons geen enkel probleem. Maatwerk bieden wij aan zonder meerprijs.

Waarom een klein tuinhuis?
Juist een klein tuinhuis kan dé perfecte aanvulling zijn voor uw tuin. Het handige aan een klein tuinhuis is dat hij eigenlijk past in elke tuin. Heeft u een klein hoekje vrij, of wenst u het liefste zoveel mogelijk groen in de tuin behouden, dat kan met een klein tuinhuis!

Let op! Het is voor alle tuinhuizen groot of klein, zwart of bijvoorbeeld wit, belangrijk dat u hem goed onderhoud. Denk hierbij aan het juist behandelen van het tuinhuis. U ontvangt hiervoor van ons tips zodat je nog langer kunt genieten van jouw kleine tuinhuis.  

Waarvoor een klein tuinhuis gebruiken?
Meestal wordt een klein tuinhuis gebruikt als extra opbergruimte. Het is bijvoorbeeld erg handig voor het opslaan van gereedschappen, een grasmaaier, fietsen, tuinkussens en of meubels. Een klein tuinhuis neemt niet veel ruimte in beslag in uw tuin maar is wel heel functioneel en praktisch. De ideale oplossing om extra opslagruimte te creëren en ruimte in huis te behouden.

Natuurlijk kunt u een klein tuinhuis ook voor een ander doeleinde gebruiken… Bijvoorbeeld als plek om te klussen of als thuiskantoor. Wanneer u kiest om de ruimte te gebruiken als thuiskantoor raden wij aan om goed te kijken naar de indeling en voldoende lichtinval doormiddel van ramen en deuren met glas.  

Waarom kopen bij Tuinbeurs Nederland?
Wij zijn dé makers en tuin specialist van Noord- en Oost Nederland wat betreft buitenverblijven en al ruim 25 jaar actief binnen de tuinbranche. Door onze unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit.

Een klein tuinhuis in jouw tuin?
Ben je na het lezen van de doelen van een klein tuinhuis benieuwd geworden wat de mogelijkheden zijn voor in uw tuin? Of heeft u al een soort kleine blokhut op het oog en bent u benieuwd of wij deze voor u kunnen realiseren? Neem dan een kijkje in onze grote overdekte showroom in Emmen, plan een afspraak in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0591-677665 of te mailen naar [email protected].