Tuinhuizen: alles is mogelijk!

Een tuinhuis geeft écht een toegevoegde waarde aan uw tuin. Het is de perfecte oplossing om extra leefruimte te creëren. Gebruik een tuinhuis om uw gereedschappen op te slaan of als gezellig buitenverblijf waarin u kunt genieten van het buitenleven.

Tuinbeurs Nederland biedt u een breed assortiment met multifunctionele tuinhuizen en tuinhuizen met een veranda. Wij kunnen ieder tuinhuis volledig op maat naar uw wensen en voorkeuren leveren dankzij onze eigen productiefabriek in Emmen.

Uiteenlopend assortiment tuinhuizen

Het type dak van uw tuinhuis bepaalt grotendeels de stijl van uw tuinhuis. Wilt u een tuinhuis met een moderne uitstraling of gaat u voor een klassiek model? Bekijk hieronder een overzicht van onze blokhutten per type dak:

Uiteenlopend assortiment tuinhuizen
Bij Tuinbeurs Nederland hebben wij een breed en uiteenlopend assortiment aan tuinhuizen. Wilt u een tuinhuis die groot is of gaat u toch voor een klein model? Alles is mogelijk! Door het hebben van onze eigen Nederlandse productiefabriek maken wij alles voor u gratis en zonder meerprijs op maat. 

Bij Tuinbeurs Nederland kunt u uw tuinhuis uitbreiden met enkele extra opties. Op die manier wordt het echt uw eigen tuinhuis, welke volledig voldoet aan uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhuis met hardhouten funderingsprofielen. Deze profielen voorkomen optrekkend vocht in de onderste planken, waardoor ze niet gaan rotten. Daarnaast kunt u kiezen uit divere opties ramen en deuren. Elk tuinhuis is volledig aan te passen naar uw wensen en wordt op maat gemaakt in onze eigen Nederlandse productiefabriek.

Tuinbeurs Nederland helpt u graag verder tijdens uw zoektocht naar uw ideale tuinhuis. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor uw klaar en om de week op de zondag hebben wij KIJKZONDAG van 13.30 tot 16.00 uur in onze showroom aan de Phileas Foggstraat 37 in Emmen. Bekijk welke zondagen op onze actiepagina

Verschillende soorten 

Ons team helpt je graag op weg!
Onze deskundige adviseurs helpen je graag op weg met het realiseren van uw eigen droomtuin. Kom langs in dé grootste overdekte showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies, neem contact op via de telefoon of mail of vraag één van onze brochures aan!