Op zoek naar een prefab tuinhuis? Bekijk op onze website of in onze overdekte showroom ons aanbod. Toch net iets anders in gedachten wat betreft de afmetingen of stijl? Geen enkel probleem, maatwerk is bij ons eenvoudig mogelijk door het hebben van onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen.

Voordelen van een prefab tuinhuis 
Van een mooie tuin wenst u natuurlijk optimaal te kunnen genieten. Een prefab tuinhuis kan hierbij helpen. Opslagruimte voor tuinmeubelen, tuingereedschap, een hobbyruimte of door het toevoegen van een overkapping een lekkere plek om droog en beschut te zitten. 

Bij een prefab tuinhuis worden in onze eigen productiefabriek alle materialen al tot makkelijk te plaatsen elementen gemaakt. Waarna u deze eenvoudig in uw tuin kunt opbouwen en plaatsen. Uiteraard is montage door ons montage team ook mogelijk.

Let op! Het is voor alle tuinhuizen, zwart, grijs of welke kleur dan ook belangrijk dat u hem goed onderhoud. Denk hierbij aan het juist behandelen van het tuinhuis. U ontvangt hiervoor van ons tips zodat u nog langer kunt genieten van uw (prefab) tuinhuis.

Waarop letten bij het aankopen van een prefab tuinhuis
Wij begrijpen dat het voor u lastig in te schatten is of een bepaald tuinhuis ook prefab voor u gemaakt kan worden. Om deze reden bespreken wij graag tijdens een persoonlijke afspraak uw wensen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom kopen bij Tuinbeurs Nederland?
Wij zijn dé makers en tuin specialist van Noord- en Oost Nederland wat betreft buitenverblijven en al ruim 25 jaar actief binnen de tuinbranche.  Door onze unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit.

In onze eigen productiefabriek, recht tegenover onze showroom in Emmen, maken onze productiemedewerkers prefab elementen van uw tuinhuis voor u klaar. Op deze manier kunt u eenvoudig zelf een tuinhuis opbouwen en snel genieten van uw tuin. Wij kunnen korte levertijden en levergarantie garanderen en daar zijn wij trots op!

Een prefab tuinhuis in uw tuin?
Bent u na het lezen van alle voordelen van een prefab tuinhuis benieuwd geworden wat de mogelijkheden zijn voor in uw tuin? Of heeft u al een mooi tuinhuis op het oog en bent u benieuwd of wij deze ook prefab voor u kunnen realiseren? Neem dan een kijkje in onze grote overdekte showroom in Emmen, plan een afspraak in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0591-677665 of te mailen naar [email protected].