Wist u dat wij naast blokhutten, houten overkappingen en houtbouw ook gespecialiseerd zijn in houtskeletbouw, recreatie en mantelzorgwoningen? Onze Moduhout XL & Special gebouwen die wij produceren en plaatsen zijn bijvoorbeeld: schuurwoningen, recreatiewoningen, mantelzorgwoningen en ateliers.

Daarnaast is er Tuinbeurs Montage die het mogelijk maakt om jou volledig te ontzorgen door de montage van buitenverblijven uit handen te nemen. Doordat we een eigen fabriek hebben, kunnen we flexibel met jouw wensen, de omgeving en het budget meebewegen.

DE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden van Moduhout XL & Special zijn eindeloos. Om u een beter beeld te geven, kunt u hieronder een overzicht lezen wat wij allemaal doen: 

Neem contact op

BENG-NORM

De overheid heeft de BENG-norm in januari 2021 ingevoerd. Alle gebouwen, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, moeten aan deze norm voldoen. BENG staat voor bijna energieneutraal gebouw. Het doel van het kabinet is om de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk te beperken. BENG-indicatoren zijn: de energiebehoefte terugbrengen, fossiel energiegebruik beperken en hernieuwbare energie benutten. Bij de Tuinbeurs Groep geloven wij dat duurzaam bouwen de toekomst heeft. Daarom zijn we de afgelopen jaren druk bezig geweest met het ontwikkelen op gebied van duurzaamheid en het aantrekken van specialisten op dit gebied. Hierdoor is ons complete assortiment eenvoudig op te waarderen naar woonkwaliteit. Er zijn een aantal maatregelen die wij treffen als er wordt gekozen voor isolatie volgens de BENG-norm. Hierbij kun je denken aan het toepassen van 18 cm dik regelwerk en 25 cm dikke wanden bij ISOVER isolatie. Ook het dak en de vloer worden geïsoleerd. Voor de vloer wordt er een modulair systeem toegepast inclusief vloerverwarming en warmtepomp. Bij voorkeur wordt er damp-open gebouwd met ecologische materialen (geen folie en pir/pur isolatie). Dit betekent dat alle materialen 100% circulair en CO2 neutraal zijn. Het voordeel voor jou is een lage energierekening en een warm gebouw in de winter en lekker koel in de zomer.

 

ONZE WERKWIJZE

Onze vriendelijke specialisten denken graag eindeloos met je mee in de zoektocht naar jouw droomverblijf. Hun creativiteit zorgt voor verrassende elementen. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Die leggen wij hieronder stap-voor-stap voor je uit.

 

 1. Oriëntatie
  Tijdens de oriëntatie kun je inspiratie opdoen in onze showroom waar je verschillende materialen en kleurstellingen kunt bewonderen. Jouw wensen worden globaal in kaart gebracht zodat onze specialisten je goed kunnen helpen bij het adviesgesprek. Aan de hand hiervan zal er een afspraak voor een adviesgesprek worden ingepland
 2. Adviesgesprek
  Een adviesgesprek kan bij ons in showroom of bij jou op locatie plaatsvinden. Hierbij komen onderstaande onderwerpen aan bod.
  -Toepassing van het gebouw
  -Oppervlakte, plattegrond en indeling
  -Levering of montagewijze
  -Super casco levering of montage
  -Casco levering of montage
  -Montage inclusief installatie en isolatie
  -Montage inclusief installatie, isolatie en afwerking
  -Stijl
  -Eventuele installatie of isolatie
  -Afwerking: plafond, vloeren, wandbekledingen binnen en buiten, type ramen en deuren en fundering
 3. Ontwerp & materiaal
  Op basis van het adviesgesprek komt de ontwerper met een 3D ontwerp en een op maat gemaakte offerte
 4. Isolatie & installatie
  Heb je tijdens het adviesgesprek aangegeven ook geïnteresseerd te zijn in isolatie en installatie, dan ontvang je hiervan ook een op maat gemaakt plan en prijsopgave
 5. Projectleiding
  Wij zorgen voor een zorgvuldige planning van jouw project. Je hebt altijd contact met een vaste projectplanner die zorgt voor een heldere communicatie. Vind je het leuk om het productieproces van jouw verblijf te komen bekijken? Dan nodigen we je graag uit in onze fabriek
 6. Montage & realisatie
  Jouw op maat gemaakte verblijf wordt prefab voorbereid in onze productiefabriek. Deze wordt vervolgens met oog voor detail door onze vakkundige monteurs bij jou op locatie gemonteerd
 7. Genieten
  Jouw droomverblijf is gerealiseerd. Er zit nog maar één ding op, en dat is lekker genieten!

Tel: 0591 677665 - Mail: [email protected]

Neem contact op