Op zoek naar een luxe tuinhuis? Bekijk op onze website ons aanbod of kom eens gezellig langs in onze grote overdekte showroom in Emmen: maatwerk, kapschuur, klassiek dak, lessenaars dak, met luifel, met plat dak en met zadeldak. Toch net iets anders in gedachten dan onze getoonde showmodellen? Geen enkel probleem, door het hebben van onze eigen productiefabriek in Nederland is maatwerk bij ons eenvoudig en mogelijk.

Luxe tuinhuis
Wij produceren onze tuinhuizen in onze eigen productiefabriek in Emmen waardoor wij een tuinhuis zo kunnen ontwerpen zoals u in gedachten heeft en graag wenst. Geniet optimaal van het buitenleven door het plaatsen van een luxe tuinhuis in uw (droom)tuin. Een luxe tuinhuis is de basis van een exclusief buitenverblijf. Breidt het luxe tuinhuis uit met een luifel, overkapping of veranda en u creëert een heerlijke plaats om te zitten en tot rust te komen. Geniet 4 seizoenen lang optimaal van uw tuin!

Let op! Het is voor alle tuinhuizen, zwart, grijs of welke kleur dan ook belangrijk dat je hem goed onderhoud. Denk hierbij aan het juist behandelen van de blokhut. U ontvangt hiervoor van ons tips zodat je nog langer kunt genieten van uw luxe tuinhuis.

Maatwerk
Niks straalt meer luxe uit dan maatwerkproducten. Voor een luxe tuinhuis ligt de focus bij Tuinbeurs Nederland op maatwerk. Door een maatwerk luxe tuinhuis kunt u uw buitenverblijf geheel naar wens samenstellen. Laat u inspireren door ons ruime aanbod in onze grote overdekte showroom in Emmen en stel het perfecte luxe tuinhuis voor in uw tuin samen.

Geef het tuinhuis een luxe uitstraling door bijvoorbeeld zwart elementen toe te voegen, steellook ramen of handige shutter/lamel elementen, ook deze maken wij zelf in onze productiefabriek. Geef het luxe tuinhuis nog meer functionaliteit door mooie verlichting en schuif wanden van glas. Door glaswanden kunt u nog vaker genieten van het luxe tuinhuis.

Door het hebben van onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen is maatwerk voor Tuinbeurs Nederland eenvoudig te realiseren. Daarnaast kunnen wij hierdoor korte levertijden en levergarantie garanderen. Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee en samen ontwerpen we het perfecte tuinhuis voor u!

Waarom kopen bij Tuinbeurs Nederland?
Wij zijn dé makers en tuin specialist van Noord- en Oost Nederland wat betreft buitenverblijven en al ruim 25 jaar actief binnen de tuinbranche.  Door onze unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit.

Een luxe tuinhuis in uw tuin?
Bent u na het lezen over een luxe tuinhuis benieuwd geworden wat de mogelijkheden zijn voor u? Of heeft u al een mooie luxe tuinhuis op het oog en benieuwd of wij deze voor u kunnen realiseren? Neem dan een kijkje in onze grote overdekte showroom in Emmen, plan een afspraak in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0591-677665 of te mailen naar [email protected].