Een tuinhuis in een moderne stijl, is dat mogelijk? Absoluut! Veel mensen denken bij een tuinhuis nog altijd aan een klassieke en landelijke uitstraling, maar dit hoeft niet… Een tuinhuis kan ook een hele moderne uitstraling hebben.

Bent u op zoek naar een tuinhuis met een moderne stijl? Bekijk dan ons assortiment op onze website of breng een bezoek aan onze grote overdekte showroom in Emmen: maatwerk, kapschuur, klassiek dak, lessenaars dak, met luifel, met plat dak en met zadeldak

Kenmerken modern tuinhuis  
Wanneer is een tuinhuis nou modern? Dat blijft natuurlijk een persoonlijke mening maar de meeste moderne tuinhuizen kenmerken zich door een hip en modern design met onder andere strakke afwerkingen. Ze houden echter wel de ‘klassieke’ kenmerken van een tuinhuis, zoals bijvoorbeeld de hoeken. Meestal heeft een modern tuinhuis een plat dak of lessenaarsdak, moderne kozijnen, grote raampartijen met veel lichtinvallen en strakke deuren.

Tegenwoordig zien we ook dat veel moderne tuinhuizen worden uitgebreid met een veranda of overkapping. Door deze uitbreiding creëert u een overdekt en comfortabele ruimte waar zowel in de winter als de zomer genoten kan worden.

Let op! Het is voor alle tuinhuizen, zwart, grijs of welke kleur dan ook belangrijk dat u hem goed onderhoud. Denk hierbij aan het juist behandelen van het tuinhuis. U ontvangt hiervoor van ons tips zodat u nog langer kunt genieten van uw moderne tuinhuis.

Maatwerk mogelijk
Binnen ons assortiment moderne tuinhuizen is maatwerk geen probleem. U kiest welke breedte, lengte en afmetingen van een eventuele luifel of overkapping het beste in uw droomtuin passen. Door het hebben van onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen is maatwerk voor Tuinbeurs Nederland eenvoudig te realiseren. Daarnaast kunnen wij hierdoor korte levertijden en levergarantie garanderen.

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee en samen ontwerpen we het perfecte moderne tuinhuis!

Waarom kopen bij Tuinbeurs Nederland?
Wij zijn dé makers en tuin specialist van Noord- en Oost Nederland wat betreft buitenverblijven en al ruim 25 jaar actief binnen de tuinbranche.  Door onze unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit.

Een modern tuinhuis in uw tuin?
Bent u na het lezen van de kenmerken van een modern tuinhuis benieuwd geworden wat de mogelijkheden zijn voor in uw tuin? Of heeft u al een mooie modern tuinhuis eventueel op het oog en ben benieuwd of wij deze voor u kunnen realiseren? Neem dan een kijkje in onze grote overdekte showroom in Emmen, plan een afspraak in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0591-677665 of te mailen naar [email protected].