Zoekt u een zwart tuinhuis? Tuinbeurs Nederland kan u hieraan helpen! Wij produceren onze tuinhuizen zelf in onze eigen productiefabriek in Emmen, recht tegenover onze grote overdekte showroom en de kleur zwart is daarom geen enkel probleem. Onze zwarte tuinhuizen zijn ook nog eens 100% Nederlands ambacht en hier zijn wij trots op!

Waarom kiezen voor een zwart tuinhuis?
Een tuinhuis in de kleur zwart is sfeervol, modern en tijdloos. Zwart elementen toevoegen is echt een trend van dit moment. Een zwart tuinhuis staat mooi en chique bij een groene of kleurrijke tuin. Een zwart tuinhuis geeft een strakke, maar toch ook warme uitstraling.

Let op! Het is voor alle tuinhuizen, zwart, grijs of welke kleur dan ook belangrijk dat u hem goed onderhoud. Denk hierbij aan het juist behandelen van het. U ontvangt hiervoor van ons tips zodat je nog langer kunt genieten van jouw zwarte tuinhuis.

Op welke manier kan u een zwart tuinhuis combineren?
U kunt er natuurlijk voor kiezen om het hele tuinhuis zwart te maken… Maar het is ook mogelijk om een zwart tuinhuis te combineren met andere (warme) kleuren. Combineer zwart elementen met hout elementen voor een extra warme en chique uitstraling. Ook doet u dan helemaal mee met de trend van het moment!

Zwart in combinatie met wit geeft daar in tegen een hele moderne look and feel. Of kies er voor om de ramen en deuren van de zwarte blokhut apart te laten behandelen. Op deze manier ontstaat er een mooi contrast in stijl van het tuinhuis. Door het hebben van onze eigen productiefabriek is een eigen ontwerp geen enkel probleem, zo maakt u eenvoudig een uniek zwart tuinhuis! 

Maatwerk mogelijk
Zoals eerder aangegeven is, binnen ons assortiment zwarte tuinhuizen, maatwerk geen probleem. U kiest welke breedte, lengte, afmetingen en eventuele andere kleuren het beste in uw droomtuin passen. Wenst u er nog een luifel of overkapping er aan vast? Ook dat kan!

Door het hebben van onze eigen Nederlandse productiefabriek in Emmen is maatwerk voor Tuinbeurs Nederland eenvoudig te realiseren. Daarnaast kunnen wij hierdoor korte levertijden en levergarantie garanderen. Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee en samen ontwerpen we het perfecte (zwarte) tuinhuis.

Waarom kopen bij Tuinbeurs Nederland?
Wij zijn dé makers en tuin specialist van Noord- en Oost Nederland wat betreft buitenverblijven en al ruim 25 jaar actief binnen de tuinbranche.  Door onze unieke formule, alles onder één dak, zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en staan wij voor onze eigen kwaliteit.

Een zwart tuinhuis in uw tuin?
Bent u na het lezen van de opties voor een zwart tuinhuis benieuwd geworden wat de mogelijkheden zijn voor in uw tuin? Of heeft u al een mooi zwart tuinhuis op het oog en bent u benieuwd of wij deze kunnen realiseren? Wellicht wenst u toch liever een grijs tuinhuis, dat kan. Neem dan een kijkje in onze grote overdekte showroom in Emmen, plan een afspraak in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0591-677665 of te mailen naar [email protected].